top of page
Search
  • Writer's pictureArt In Soap

Obitelj iza „Art In Soap“

Kad se poklopi više faktora, posloži više kockica, kad više glava sjedne zajedno.


Koza jednorog
Koza jednorog

Kako je to sve počelo

Avantura s kozama započela je još 2005. godine. Balansirajući između stalnog posla i nestašnog stada od prvotnih 30-ak kozica, tata Davor je zaključio da se tome vrijedi posvetiti u potpunosti. OPG koji je tada osnovao do danas je narastao do stada od preko 200-tinjak grla. Velika cisterna dobro znane velike hrvatske mljekare svaki dan dolazi u naše dvorište i odvozi dragocjen teret. Litre i litre prvoklasnog zdravog kozjeg mlijeka kojega možete naći na policama trgovina. Njegova zdravstvena ispravnost kontrolira se svakodnevno od strane ovog velikog proizvođača, a još dodatno u ovlaštenom laboratoriju u Križevcima. Tata Davor ostaje glavni hranitelj naših kozica. Njegov zadatak je cjelogodišnja briga o zdravlju životinja, hranidbi, pripremi i sakupljanju hrane te njega i održavanje čistoće životinja.


​Ideja za „Art in soap“ nastala je kad je obiteljska princeza, Klementina, odlučila više ne pohađati školu crtanja. U namjeri da ju ipak zadrži u umjetničkim vodama, mama Ivana smislila joj je nova zaduženja – onako kako samo mame znaju. Više ne tako malena, naša umjetnica sada osmišljava dizajne naših sapuna, kombinira boje i mirise i predlaže nazive, a cijela obitelj sudjeluje u odlučivanju oko vizualnih elemenata dizajna, od logotipa do ambalaže.


Mama Ivana zadužena je za proizvodnju, logistiku, marketing i prodaju sapuna, a Julio je naš najmanji član, s tek navršenih 10 godina, i glavni za lijepljenje svih naljepnica ;)

Ljubav, zaigranost i kreativnost dječjeg uma utkane su u svaki sapun, bilo kroz vaganje i miješanje sastojaka, lijevanje dizajna ili pak osmišljavanje novih sapuna.


Važno:

Bez obzira govorimo li o njihovom izgledu, sastavu ili vrijednim ručicama koje na njima predano rade, vjerujemo da su ovi sapuni zaista prava umjetnost i želimo ju podijeliti s vama. Svakoga dana. Od naše obitelji vašoj!.
536 views0 comments

Recent Posts

See All

Drugi o nama

RTL.hr https://www.rtl.hr/vijesti-hr/mali-biznisi/4049980/podravska-obitelj-nagradjivana-je-za-svoj-sapun-od-kozjeg-mlijeka-na-proizvodnju-nas-je-nagovorio-prijatelj/ Mentorica.biz https://mentorica.b

Comments


bottom of page