Search
  • Art In Soap

Obitelj iza „Art In Soap“

Kad se poklopi više faktora, posloži više kockica, kad više glava sjedne zajedno.


Koza jednorog

Kako je to sve počelo

Avantura s kozama započela je još 2005. godine. Balansirajući između stalnog posla i nestašnog stada od prvotnih 30-ak kozica, tata Davor je zaključio da se tome vrijedi posvetiti u potpunosti. OPG koji je tada osnovao do danas je narastao do stada od preko 200-tinjak grla. Velika cisterna dobro znane velike hrvatske mljekare svaki dan dolazi u naše dvorište i odvozi dragocjen teret. Litre i litre prvoklasnog zdravog kozjeg mlijeka kojega možete naći na policama trgovina. Njegova zdravstvena ispravnost kontrolira se svakodnevno od strane ovog velikog proizvođača, a još dodatno u ovlaštenom laboratoriju u Križevcima. Tata Davor ostaje glavni hranitelj naših kozica. Njegov zadatak je cjelogodišnja briga o zdravlju životinja, hranidbi, pripremi i sakupljanju hrane te njega i održavanje čistoće životinja.


​Ideja za „Art in soap“ nastala je kad je obiteljska princeza, Klementina, odlučila više ne pohađati školu crtanja. U namjeri da ju ipak zadrži u umjetničkim vodama, mama Ivana smislila joj je nova zaduženja – onako kako samo mame znaju. Više ne tako malena, naša umjetnica sada osmišljava dizajne naših sapuna, kombinira boje i mirise i predlaže nazive, a cijela obitelj sudjeluje u odlučivanju oko vizualnih elemenata dizajna, od logotipa do ambalaže.


Mama Ivana zadužena je za proizvodnju, logistiku, marketing i prodaju sapuna, a Julio je naš najmanji član, s tek navršenih 10 godina, i glavni za lijepljenje svih naljepnica ;)

Ljubav, zaigranost i kreativnost dječjeg uma utkane su u svaki sapun, bilo kroz vaganje i miješanje sastojaka, lijevanje dizajna ili pak osmišljavanje novih sapuna.


Važno:

Bez obzira govorimo li o njihovom izgledu, sastavu ili vrijednim ručicama koje na njima predano rade, vjerujemo da su ovi sapuni zaista prava umjetnost i želimo ju podijeliti s vama. Svakoga dana. Od naše obitelji vašoj!.
416 views0 comments