top of page
Search
  • Writer's pictureArt In Soap

Prirodni sapuni od kozjeg mlijeka "Art in Soap" osvajaju zlata, kao i srca potrošača

Nakon osvajanja 1. mjesta i titule najvećeg proizvođača kozjeg mlijeka u Koprivničko-križevačkoj županiji na poljoprivrednom sajmu „Dani travnjaka“ , ovoj vrijednoj obitelji stiže još jedno priznanje. Koncept Art In Soap nastao je na ideji izrade sapuna od prirodnih i eteričnih ulja pri čijoj izradi se ugrađuju i dekorativni elementiObitelj Korošec iz Đelekovca predstavila se prirodnom kozmetikom od kozjeg mlijeka "Art In Soap" na 11. međunarodnom sajmu Agro Arca u Karlovcu, za koju im je dodijeljena zlatna medalja. Iako su izlagali cjelokupan asortiman, na ocjenjivanje su dali sapun od kozjeg mlijeka i pijeska za grube pete, piling od kozjeg mlijeka i kukuruznog brašna, kremu za suhu kožu te balzam poslije brijanja s kozjim mlijekom, koji su oduševili ocjenjivački sud.


Prijavili smo se za sudjelovanje na ovom sajmu pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije s nadom da dobijemo barem priznanje. Ovako visokoj ocjeni, zlatnoj medalji, nismo se mogli niti nadati. Iako nam je ovo prvi sajam natjecateljskog karaktera, ova nagrada na neki način je priznanje za trud, vrijeme i vlastite financije utrošene do sada na pokretanje ovog projekta. Reakcije kupaca na naše proizvode za sada su izvrsne, naročito od strane osoba s osjetljivom i problematičnom kožom. Ova medalja pomoći će nam da proizvodi dobiju još veći kredibilitet na tržištu, a želja nam je da ih što veći broj ljudi isproba i prihvati", poručuju iz OPG-a Korošec.


O brandu Art In Soap:

Art In Soap prirodna kozmetika na bazi kozjeg mlijeka novi je projekt mlade obitelji iz Đelekovca pokraj Koprivnice, lansirana krajem prošle godine. Sapuni za ruke i lice, za tuširanje, za piling, kreme i balzami, uz kozje mlijeko s njihove farme sadrže samo prirodna i eterična ulja koja kožu čine mekom već nakon prvog korištenja. Ne sadrže konzervanse, a u izradu sapuna utkana je i umjetnička nota čime postaju i modni dodatak svakoj kupaonici.O sajmu Agro Arca:

Na ovogodišnjem sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji predstavilo se oko 200 inovacija i preko 500 autora iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Italije, Rumunjske i Islamske republike Irana. Ocjenjivački sud evaluirao je dvjestotinjak ideja u različitim fazama realizacije: od zamisli pa sve do proizvoda, tehnologija ili brendova koji su već na tržištu, uvažavajući pritom standardne kriterije Udruge inovatora Hrvatske i IFIA (Međunarodne Federacije Asocijacija Inovatora). Dodijeljeno je ukupno 13 brončanih, 16 srebrnih i 16 zlatnih medalja

292 views0 comments

Recent Posts

See All

Drugi o nama

RTL.hr https://www.rtl.hr/vijesti-hr/mali-biznisi/4049980/podravska-obitelj-nagradjivana-je-za-svoj-sapun-od-kozjeg-mlijeka-na-proizvodnju-nas-je-nagovorio-prijatelj/ Mentorica.biz https://mentorica.b

Comentários


bottom of page