top of page
Search
  • Writer's pictureArt In Soap

Svadbeni program

Updated: May 5, 2021

Vjenčanje je doživljaj koji pamtimo čitav život. Pa neka ga pamte i vaši gosti!


Na odlasku s proslave vjenčanja običaj je da mladenci daruju svoje uzvanike. Osim zahvalnica, negdje mladenci poklanjaju i neku sitnicu, poklon zahvale, koji će gostima ostati kao uspomena na njihov dan vjenčanja. Neka i vaše vjenčanje ostane zapamćeno po poklonu kojega ste pripremili za svoje goste – sapun od kozjeg mlijeka! Možete biti sigurni da takav poklon još nisu dobili. Dragi budući mladenci, kontaktirajte nas i porazgovarajmo!

Sve upite možete poslati na mail: opg-korosec@artinsoap.com

Program za mladence

Ovisno o vizualnom identitetu vašeg vjenčanja, sapuni mogu biti u bojama koje su mladenci izabrali kao dominantne na vjenčanju. Možemo ih izraditi u obliku srca, cvijeća ili bilo kojeg drugog oblika za koji postoje kalupi.

Sapunčiće u malim formatima možemo pakirati u vrećice od organdija ili male kartonske kutijice.

Srce simbolizira ljubav pa je najčešći motiv koji se vezuje uz vjenčanja. Sapun sa znakom srca možemo prilagoditi veličinom i uskladiti bojama prema vašem vizualnom identitetu. Osim izgleda, možete birati i omiljeni prirodni miris iz palete eteričnih ulja.


U odabrani sapun možemo i utisnuti imena mladenaca ili datum ili tekst zahvale.

Mirisne soli za kupanje

Osim prirodnog sapuna od kozjeg mlijeka, zgodna ideja za poklon je i morska sol za kupanje. Također ju možemo obojati prema želji a možete birati i omiljeni prirodni miris. Pakiramo ih u epruvete od 20 g, sa ili bez dekoriranja, a dekoracije možemo dogovoriti ili ih možete nabaviti i sami, a mi ćemo ih za vas aranžirati i isporučiti vam gotov poklon.




1,521 views0 comments

Recent Posts

See All

Drugi o nama

RTL.hr https://www.rtl.hr/vijesti-hr/mali-biznisi/4049980/podravska-obitelj-nagradjivana-je-za-svoj-sapun-od-kozjeg-mlijeka-na-proizvodnju-nas-je-nagovorio-prijatelj/ Mentorica.biz https://mentorica.b

bottom of page